arkadşlar hepsinin nereli olduklarını açıklıorum arkadaşm yeni gün gazatesini getrdi orda ünlülerin nereli oldukları yazıo sezn aksu izmir zerrin özer erzincan hepsi kızları yazıo onlarda ŞÖLEDİ
EREN: ERZİNCAN
CEMRE:ERZİNCAN
YOSHY:MERSİN
GÜLÇİN:İZMİR
AYRICA CMRENN AİLESİ ZERRiN ÖZERLE AKRABAYMIŞ
______________________________________________________________________________________________
evet evet yanlış duymadınız hepsinin üzerinde resminin baskılı olduğu ve tüm üyelerin kullandığı şampuanların karışımından bir hepsi şampuanı ürünü piyasaya sunulacakmış.ayrıca daha çıkmasada yapım aşamasında olan bir hepsi oyunu varmış.kaliteli olacak bu oyunda hepsi bir evde yaşayacak herşeyini sen belirleyeceksin ve onlara albüm yapacaksın sen söz ve müzik uyduracaksın onlar orada aynen onlara uygun söyleyecekler.uyutacaksın yemek yaptıracaksın işe göndereceksin odalarını kuracaksın falan.aynı sims gibi bişey
______________________________________________________________________________________________
Grup Hepsi Ile roportajda hepsinin sira sira hayelleri meydana geldi en Cok istedigi uC sey sirasiyla:
GulCin:Ben en Cok buyuk bir konsere Cikmayi istiyorum,2.Cocuklari Cok seviyorum istiyorum fakat(dogurmaktan korkuyorum)3.Kendime Ait Bir Evim Olsun Istiyorum
Cemre:bende buyk bir konsere Cikmayi,Kendime Ait Bir Evim Olmasini,Sevgilim olmasini
Eren:Istedigim uC sey de sevigilimle mutlu olmak!
Yasemin:1.BuYuk bir konsere Cikmayi,sevgilimin olmasini bir de saglik olsun.......